PURA - een nieuwe collectie porseleinen schakelaars en stopcontacten van KATY PATY. Een perfect glad porseleinoppervlak, een minimalistisch ontwerp, nauwkeurig vakmanschap.

De matte zwarte kleur. Onze producten zijn gemaakt van echt porselein. Elk is het resultaat van een grondig en nauwkeurig handgemaakt productieproces. Dit zorgt voor de hoge kwaliteit van elk stuk. De kleur is stabiel en het oppervlak is zeer slijtvast. Het KATY PATY-glazuur heeft een hogere optische diepte en is uitstekend bestand tegen stof en mechanische schade.

CE-conformiteitscertificaat. Decoratieve dekking. 50 jaar garantie op porseleinen onderdelen. KATY PATY maakt in haar collecties gebruik van de uiterst duurzame OBZOR-elektrische componenten met een traditie van 50 jaar in productie. Met een gegarandeerde garantie van 10 jaar.

Probeer deze kleur thuis uit... Kies ook telkens één stopcontact van de overige kleuren.U kunt deze testexemplaren binnen 90 dagen retourneren.

250V / 16A, minimale toonhoogte van 100mm (min. 95mm) installatieverbergde dozen, 43mm doosdiepte. Meerdere dozen kunnen gebruikt worden om de praktische KATY PATY-koppeling.

PURA

NIGRA MAT
Stainless
Prijs 41 USD