x

Blog

Als alles kleur is...

Geschreven door:
...het is belangrijk om een 'thema voor het huis' te kiezen en daarvoor geschikte selectie van kleuren en gebruikte materialen. Het thema van deze luchtige houtskelet, door het bedrijf DOMESI, is vakantie. Lucht, zon, vogels die zingen, kort romantiek. KATY natuurlijke pastelkleuren. Vanaf het begin waren wij van plan om in heel het huis schakelaars ROO ALBA te gebruiken, zodat ze bij de witte deuren en opvallende raamkozijnen, die één van het huis vormen. Maar... op een dag werd KATY wakker en zag ze KLEUREN en besliste daarom om zeker gebruik te maken van de kleurenreeks DECORUS.
Voor de woonkamer, die door een grijsblauwe vloer, werd ROO LIVOR gekozen. In de keuken, waarin pure witte elementen overheersen (keramische spoelbak, lichten, afzuigkap en een groot raam boven het aanrecht), werd de puurheid onderstreept door de puurheid van porselein in de vorm van schakelaars en stopcontactenROO ALBA. et huis twee slaapkamers. én daarvan is ingericht in donkere aardetinten, waarbij  ROO LUCIDUM past alle accessoires, van tapijten en tot kroonluchters, door de koperen kleur verbindt. De lichte slaapkamer met vloer in de kleur van onweerslucht werd vergezeld door de schakelaars ROO COLUMBA. De badkamer is ingericht in een zachtgrijze kleur die de aanwezigheid van twee interieurjuweeltjes benadrukt de met de handbeschilderde spoelbak van LA GARTIJA en de licht gekleurde schakelaar ROO ALBA van KATY PATY.
De retro-elementen de collectie ROOgaan perfect samen met de eenvoud van de Scandinavische stijl die op één of andere manier bij houtskeletbouw hoort. De KLEUREN van de reeks DECORUS schitteren het meest op hout met de warme kleur van honing. KATY PATY heeft schakelaars en stopcontacten ontwikkeld die geen 'noodzakelijk kwaad' voor het interieur betekenen en het totale uitzicht van een harmonisch interieur niet bederven: ROO zijn accessoires die herinneringen oproepen en een glimlach op uw gezicht toveren. KATY houdt van verhalen en ook dit huis heeft zijn eigen verhaal, zoals tenslotte alle huizen.
Of u nu het verhaal van een huis vanaf het begin schrijft of verder gaat met het schrijven, of u nu bouwt of renoveert, hou de verhalen van gebouwen en plaatsen waar u woont niet tegen aar steun ze juistzullen u zeker in dank afnemen. Het zijn verhalen van uw huis en van uw leven.
Bent u in iets gelaagd dat u gelukkig maakt?  met een schakelaar van KATY PATY gelukt is, zijn wij in de wolken! Laat het zien! Deel het gerust met de hele wereld! :)
 


Potřebujete zajistit výhodné financování Vašeho podnikatelského projektu nebo nákupu vybavení?

Rád Vám kdykoliv poradí náš specialista:

Bc. Petr Ledvina